مهارت نویسندگی خود را ارزیابی کنید.
با این پرسشنامه میتوانید میزان مهارت و استعداد نویسندگی خود را ارزیابی کنید. در پایان با توجه به امتیازی که کسب میکنید راهکاری برای شما ارائه میشود. با انجام این تست مشخص میشود که استعداد نویسندگی دارید یا نه. حالا به موارد زیر از ۱ تا ۵ امتیاز بدهید.
۱ به معنای بد و ۵ به معنای خارقالعاده است. در پایان امتیازهای خودتان را جمع بزنید.
- من در هر حس و حالی که باشم، بدون توجه به خلق و خویم، حتماً سعی میکنم که بنویسم.
- من حین نوشتن به ویرایش نوشتهام فکر نمیکنم. و سعی میکنم به ندای منتقد درونم توجهی نکنم.
- من کتابهای آموزش نویسندگی را مطالعه میکنم و به یادگیری و بهبود مهارتم اهمیت میدهم.
- من به نوشتن صفحات صبحگاهی علاقهمندم و هر روز صبح به محض بیدار شدن سه صفحه کامل مینویسم.
- من همیشه یک دفترچه یادداشت همراه خودم دارم و ایدههای جالبی را که به ذهنم میرسد ثبت میکنم.
- من حین نوشتن موبایلم را کنار میگذارم و سعی میکنم عوامل حواسپرتی را از خودم دور کنم.
- من از روی آثار نویسندگان بزرگ و حرفهای رونویسی میکنم تا رمز و راز آثار آنها برایم آشکار شود.
- هم نوشتن روی کاغذ برایم جذاب است، هم تایپ کردن با کامپیوتر را در برنامۀ نوشتاریام دارم.
- من نمیگذارم هیچ روزی بدون نوشتن سپری شود.
- -اگر امتیاز شما بیش از ۴۵ است، شما استعداد نویسندگی دارید. همین الان بروید و شروع کنید به نوشتن.
- -اگر امتیاز شما بین ۳۰ تا ۴۵ است، شما استعداد نویسندگی دارید. همین الان بروید و شروع کنید به نوشتن.
- -اگر امتیاز شما کمتر از ۳۰ بود، شما استعداد نویسندگی دارید. همین الان بروید و شروع کنید به نوشتن.
مهارت نویسندگی خود را ارزیابی کنید.
نویسندگی ,نوشتن ,استعداد ,میکنم ,امتیاز ,دارید ,استعداد نویسندگی ,نویسندگی دارید ,و شروع ,شروع کنید ,کنید به ,استعداد نویسندگی دارید
درباره این سایت